Vaststelling bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Secr. Goldsteinplantsoen 8, de Wijk’

Logo De Wolden

 

Burgemeester en wethouders van de Wolden maken bekend dat de gemeenteraad op 22 april 2021 het bestemmingsplan “Herontwikkeling Secr. Goldsteinplantsoen 8, de Wijk” heeft vastgesteld.

Het plan

Dit plan voorziet in een herziening tot bestemming ‘Wonen’, waarbij twee woningen met bijbehorende bouwwerken mogelijk worden gemaakt op het perceel Secretaris A.W.G. Goldsteinplantsoen 8, kadastraal bekend al de Wijk, sectie f nr. 3385. De toegang naar de woningen zal worden verlegd naar de Parkweg, waarbij aangesloten wordt op de nieuwe weg ter hoogte van de woonpercelen Parkweg 13 tot en met 17.

 

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 13 mei tot en met 23 juni 2021 ter inzage. Inzien kan via:

 

  • 1.

    Een bezoek aan de gemeentewinkel, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak te bezoeken.

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmingsplan

  • 3.

    www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek op planidentificatie NL.IMRO.1690.BP00453-VG01

 

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingediend tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op 24 juni. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Naar boven