Vastgesteld bestemmingsplan en ontheffing hogere grenswaarde Wgh “De Roting 2”

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘De Roting 2’ ter inzage ligt, zoals gewijzigd vastgesteld door de raad op 22 april 2021. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk maximaal 50 woningen te bouwen met de daarvoor noodzakelijke infrastructuur op de locatie gelegen tussen De Roting, De Elzen en de Millseweg te Wanroij.   

Het vaststellingsbesluit met de nota van zienswijzen en het bestemmingsplan liggen met ingang van 11 mei 2021 voor de duur van zes weken ter inzage.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, vul dan bij plannaam NL.IMRO.1702.2BPderoting2-VA01 in.

Hogere waarde Wet geluidhinder

Tevens hebben burgemeester en wethouders besloten om een hogere grenswaarde op basis van de Wet geluidshinder vast te stellen voor enkele woningen aan de Millseweg vanwege het wegverkeerslawaai. Het besluit hogere grenswaarden en de bijbehorende stukken liggen gelijktijdig met het bestemmingsplan ter inzage.

Inzage stukken

Normaal gesproken kunt u het bestemmingsplan en de ontheffing inzien op het gemeentehuis.

In verband met de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus regelen wij dit tijdelijk op maat.

Wilt u de stukken inzien, neem dan contact op met Gérard Kusters, zijn mailadres is gerardkusters@sintanthonis.nl, rechtstreeks telefoonnummer: 0485 -208197.

Dan bespreken we wat uw concrete vraag is en hoe we in uw informatiebehoefte kunnen voorzien.

Instellen van beroep

Tegen het besluit van de raad en het besluit van het college kunnen gedurende de genoemde termijn van zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    de belanghebbende die tijdig bij de raad zienswijzen heeft ingebracht en

  • 2.

    de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet tijdig bij de gemeenteraad heeft ingebracht.

belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die bij vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na dat de beroepstermijn is verstreken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Sint Anthonis, 10 mei 2021

Naar boven