Ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 16, Gendt

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 16, Gendt’ ter inzage ligt.

Voor welk gebied?

Het perceel Zandvoortsestraat 16 in Gendt.

Wat is het plan?

Dit wijzigingsplan voorziet in de functieverandering van ‘Agrarisch met waarden – Oeverwallen’ naar ‘Wonen’ in het buitengebied van Lingewaard. In ruil voor de sloop van de voormalige glasopstanden van circa 2.300 m2 wordt één nieuwe woning op het perceel gerealiseerd. Daarnaast wordt de voormalige agrarische bedrijfswoning omgevormd naar burgerwoning.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 16, Gendt’ met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 13 mei tot en met 23 juni ter inzage gelegd. Het wijzigingsplan zelf bestaat uit de verbeelding, de regels en de daarbij behorende toelichting.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

Waar is dit terug te vinden?

Digitaal via http://ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.255-ON01) of via http://www.officiele bekendmakingen.nl;

Analoog bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentekantoor van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel.

Wilt u reageren?

Iedereen kan tijdens de terinzagelegging van donderdag 13 mei 2021 tot en met woensdag 23 juni 2021 schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum op ons algemene telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Bemmel, 12 mei

Naar boven