Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Streefkerk, Dorpsstraat-oost’

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Streefkerk,Dorpsstraat-oost’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan ziet toe op de bouw van maximaal 36 woningen aan de Dorpsstraat (ook wel bekend als Klimaatdijk). Aan de westzijde van de woningbouw wordt een hoog gelegen openbare ruimte ‘’het balkon” gerealiseerd met uitzicht over de jachthaven en rivier de Lek.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 15 januari 2021 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt de stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl , onder idn: NL.IMRO.1978.BPDorpsstroostSKK-ON01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak om een mondelinge zienswijze in te dienen, kan contact opgenomen worden met de heer R.S. Kip via telefoonnummer 088-7515000.

 

Naar boven