Vastgesteld bestemmingsplan “Schutsboomstraat 57, Schaijk” en verleende omgevingsvergunning

Logo Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 en paragraaf 3.6.1. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat, op grond van het coördinatiebesluit van de gemeenteraad van 28 mei 2020, de gemeenteraad op 22 april 2021 het bestemmingsplan ‘Schutsboomstraat 57, Schaijk’ heeft vastgesteld en het college van Burgemeester en wethouders daaropvolgend op 4 mei 2021 de omgevingsvergunning heeft verleend.

Op 28 mei 2020 heeft de raad een coördinatiebesluit genomen waardoor het bestemmingsplan en de vergunning gecoördineerd behandeld worden.

Inhoud van het plan

Het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning voorzien in de realisering van twee half vrijstaande woningen aan de Schutsboomstraat 57 in Schaijk.

Het bestemmingsplan bekijken

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de verleende omgevingsvergunning inclusief alle bijlagen liggen met de bijbehorende stukken vanaf 10 mei 2021 tot en met 20 juni 2021 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Vanwege corona is het inzien van het bestemmingsplan op het gemeentehuis alleen mogelijk op afspraak tijdens de reguliere openingstijden.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685.BPsch2021schutsb57-VG01.

Reageren op het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende vergunning

Als u belanghebbende bent kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

In werking treden van het bestemmingsplan en onherroepelijke omgevingsvergunning

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning treden in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn.

Heeft u tijdig een beroep ingediend en wilt u niet dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning al in werking treden, dan kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning treden dan niet eerder in werking dan nadat op uw verzoek is beslist.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer Y. Limburg via telefoonnummer 0486-458108 of via e-mail yoran.limburg@landerd.nl.

Naar boven