Kennisgeving beschikking omgevingsvergunning eerste fase

Logo Meierijstad

De directeur van de Omgevingsdienst Brabant Noord deelt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad mede dat, gelet op artikel 2.1, eerste lid, aanhef en onder e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) besloten is een vergunning eerste fase te verlenen aan Maatschap Van Erp Varkens voor de inrichting op het adres Hoogstraat 20 te Sint-Oedenrode. Het betreft een inrichting waarop tevens het Activiteitenbesluit van toepassing is.

Vanaf heden tot en met 23 februari 2021 ligt de beschikking evenals alle ter zake zijnde stukken ter inzage op het stadhuis van de gemeente Meierijstad in Veghel. De stukken kunt u digitaal opvragen via het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving.

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd beroep aantekenen bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het beroepschrift moet in tweevoud ingediend worden bij de Sector Bestuursrechtspraak van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch

De dag nadat de beroepstermijn is verstreken, treedt de beschikking in werking. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van de beschikking niet uit. Als u of belanghebbenden niet willen dat deze beschikking in werking treedt na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Meierijstad, januari 2021

Naar boven