Ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning Landstraat 40A in Heelweg

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning willen verlenen voor:

  • 1.

    Het in afwijking van het bestemmingsplan bouwen van een opslagruimte met toiletvoorzieningen en het plaatsen van een bouwwerk ten behoeve van tijdwaarneming/secretariaat;

  • 2.

    Het aanleggen van een geluidswal;

  • 3.

    Het in afwijking van het bestemmingsplan incidenteel gebruiken van bepaalde percelen als parkeergelegenheid en/of kampeerterrein;

  • 4.

    Het veranderen van en in werking hebben van een motorcrosscircuit.

De omgevingsvergunning heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.1509.OV000074-ON01. De aanvraag is geregistreerd onder nummer W-2020-0142.

Anterieure overeenkomst

Ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24 lid 3 Wro is voor deze omgevingsvergunning een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 lid 1 Wro gesloten met de aanvrager van de vergunning. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de uitvoering van het plan, de rechten en plichten, alsook over de vergoeding van kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente heeft verleend.

Inzage

De ontwerpbeschikking met bijlagen en een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst, liggen vanaf 6 mei tot en met 16 juni 2021 voor iedereen ter inzage. Wanneer u deze stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar (0315) 292 292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de locatie. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via balie vergunningen.  Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving daarvan kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Naar boven