Voorontwerp bestemmingsplan ‘Tweede partiele herziening bestemmingsplan Noordoost, Zomerweg 1a-3’

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat bovengenoemd voorontwerp bestemmingsplan met ingang van donderdag 6 mei 2021 voor iedereen ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan ‘Tweede partiele herziening bestemmingsplan Noordoost, Zomerweg 1a-3’ voorziet in de bestemming van twee woningen conform feitelijk gebruik als zelfstandige woning. Daarbij zijn tevens de aanwezige bedrijfsactiviteiten bij nummer drie positief bestemd.

 

Inzien voorontwerp bestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan is als volgt raadpleegbaar:

 

  • 1.

    Digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vindbaar op basis van het adres en via de zoekfunctie op basis van het IDN-nummer: Het IDN-nummer van het plan is NL.IMRO.0353.2016027Zomerweg1A3-Vo01.

  • 2.

    Een papieren versie ligt bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein, Overtoom 1 (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur).

 

Inspraakreacties

Met ingang van donderdag 6 mei 2021 ligt het voorontwerp bestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 16 juni 2021) ter inzage via bovengenoemde kanalen. Tijdens deze termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar reactie over het voorontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein, Postbus 26 3400 AA IJsselstein onder vermelding van ‘Inspraakreactie ontwerp bestemmingsplan ‘Zomerweg 1a en 3’, t.a.v. dhr. Y. Smeets. Wij verzoeken u uw (digitale) contactgegevens in deze inspraakreactie vermelden. Voor mondelinge inspraakreacties of eventueel nadere informatie kunt u contact op nemen met dhr. Y. Smeets via telefoonnummer 14 030.

 

Vervolg

Na afloop van de termijn zullen de inspraakreacties worden samengevat en gezamenlijk beantwoord in een nota. Deze zal, na bestuurlijke instemming toegezonden worden aan de indieners van een reactie. Vervolgens zal na bestuurlijke besluitvorming het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Hierbij heeft u wederom de mogelijkheid te reageren op het plan via een het indienen van een zienswijze.

 

IJsselstein, 5 mei 2021

College van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein

 

 

Naar boven