Ontwerp-omgevingsvergunning bouw woning, Duivendijk perceel naast nummer 2, Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerp-omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 14 april 2020 een ontwerpbesluit genomen over de aanvraag om omgevingsvergunning voor de bouw van een woning aan Duivendijk perceel naast huisnummer 2 (Duivendijk 2a) in Nuenen.

Deze vergunning is onder andere voor dit bouwplan nodig, omdat de activiteiten bouwen en gebruik niet passen in het bestemmingsplan ‘Nuenen Zuidoost’. Het bouwplan valt onder de lijst van aangewezen categorieën van gevallen waarvoor de gemeenteraad op 24 september 2018 een algemene verklaring van geen bedenkingen (vvgb) heeft afgegeven. De aanvraag omgevingsvergunning is geregistreerd onder nummer N-HZ-2020-0141.

Het college is voornemens om medewerking te verlenen aan:

- het bouwen van een bouwwerk en

- het gebruiken van gronden of bouwwerken

(artikel 2.1 lid 1 onderdeel a, c Wabo jo artikelen 2.10, 2.12 lid 1 onder 3° Wabo).

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning ‘Ruimtelijke onderbouwing bouw woning Duivendijk ongenummerd, Nuenen’, de algemene vvgb en overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 mei 2021 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

De ontwerp-omgevingsvergunning en algemene vvgb van datum kunnen op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

De ontwerp-omgevingsvergunning en algemene vvgb zijn ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van de omgevingsvergunning in of zoek op plancode: NL.IMRO.0820.OVDuivendijk2A-C001. Ook kunt u op een adres zoeken. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Adres’. Vul daar het adres in.

Indienen zienswijze

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over deze ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

U kunt een brief per post of online via DigiD naar ons sturen. Een elektronische brief (niet een e-mail) wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij mevrouw A. Theunissen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

Ter informatie

Door het indienen van een zienswijze gaat u akkoord met openbaarmaking van uw straat- en huisnummergegevens. Deze gegevens zijn naast de inhoud van uw zienswijze van essentieel belang voor een zorgvuldige belangenafweging. Overige persoons- en adresgegevens, zoals uw naam, worden geanonimiseerd. Uiteraard worden deze gegevens enkel gebruikt voor het doel waarvoor u deze ter beschikking heeft gesteld, ter behandeling van zaak.

Nuenen,7 mei 2021

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven