Ontwerp bestemmingsplan Kruidenhof 26 e.o.

Logo Diemen

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Diemen bekend dat met ingang van 7 mei 2021 het ontwerp bestemmingsplan Kruidenhof 26 e.o. voor de duur van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

De projectlocatie ligt in het gebied waar de beheersverordening ‘Zuid’ van kracht is. De voorgenomen uitbreiding valt deels in het besluitvak ‘Verkeer’. Hierdoor is de beoogde ontwikkeling niet mogelijk op grond van de ter plaatse geldende beheersverordening en dient een nieuw bestemmingsplan te worden opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer is: NL.IMRO.0384.BPkruidenhof-OW01

- In het gemeentehuis bij de balie.

 

Van 7 mei 2021 tot en met 17 juni 2021 bestaat de mogelijkheid een schriftelijke zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan te sturen aan de gemeenteraad Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Desgewenst kunt u uw reactie mailen naar info@diemen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: “zaaknummer 2021-041572 zienswijze ontwerp bestemmingsplan “Kruidenhof 26 e.o.”.

Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze(n) kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met mevrouw R. Ayoub van Team Ruimtelijk Beleid via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer 020 - 31 44 888).

Alle zienswijzen worden behandeld bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan. De gemeenteraad van Diemen stelt uiteindelijk het bestemmingsplan vast.

Naar boven