Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan "Molenweg 33 Heerjansdam"

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van twee woningen op de locatie van Molenweg 33 te Heerjansdam. Het plangebied wordt begrensd door de Waal aan de westzijde, de Molenweg aan de oostzijde, Molenweg 33B aan de noordzijde en Molenweg 29 en 31 aan de zuidzijde.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 6 mei 2021 tot en met 16 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht.

De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

- Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-12.00 uur

- Woensdag van 13.00-19.00 uur

Om de stukken op het gemeentehuis in te zien, dient u een afspraak te maken door een e-mail te sturen aan: vergunningen@zwijndrecht.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen (link onder blauwe buttons) → ruimtelijke plannen) en daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.BPMolenweg33-1001.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze Molenweg 33' en verwijzing naar het betreffende plan op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 078-7708301).

Zwijndrecht, 5 mei 2021.

Naar boven