Vastgesteld bestemmingsplan Hoge Bergweg 14 en Lage Bergweg 35 Beekbergen

Logo Apeldoorn

 

Vanaf 7 mei 2021 ligt gedurende 6 weken het bij raadsbesluit van 22 april 2021 vastgestelde bestemmingsplan Hoge Bergweg 14 en Lage Bergweg 35 Beekbergen met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1409-vas1 ter inzage. Het plan betreft het wijzigen van twee bedrijfswoningen met de bestemming ‘Verblijfsrecreatie’ naar de bestemming ‘Wonen’.

Het bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan vastgesteld. De wijziging betreft een aanpassing van de verbeelding via de gebiedsaanduiding ‘overige zone – bedrijfswoningen’ en maatvoeringaanduiding ‘maximum aantal bedrijfswoningen’ en de planregels door toevoeging artikel 8. Hiermee wordt op beide recreatieterreinen één bedrijfswoning minder mogelijk gemaakt dan op grond van het bestemmingsplan Stuwwalrand Parkzone Zuid was toegestaan.

Tot en met 18 juni 2021 kunnen belanghebbenden beroep instellen door een het indienen van een beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ditzelfde recht geldt voor een ieder die het niet eens is met de tijdens de vaststelling aangebrachte wijzigingen. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien bij het Omgevingsloket. Vanwege het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het stadhuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om (online) een fysieke afspraak te maken bij het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Stegeman op telefoonnummer 14055 of via mail r.stegeman2@apeldoorn.nl

Apeldoorn, 6 mei 2021

Naar boven