Voorbereidingsbesluit overgangsbied Sprendlingenstraat, gemeente Oisterwijk

Logo Oisterwijk

VOORBEREIDINGSBESLUIT overgangsbied Sprendlingenstraat te Oisterwijk

Het college van Oisterwijk maakt bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 22 april 2021 op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit) voor de gronden die zijn aangewezen op de verbeelding met IMRO-code NL.IMRO.0824.VBSprendlingenstr-VB01.

Het voorbereidingsbesluit heeft uitsluitend betrekking op nieuwbouw van bedrijfsgebouwen in het aangewezen gebied. Het voorbereidingsbesluit verbiedt om, in afwachting van een bestemmingsplan, op de gronden nieuwe solitaire bedrijfsgebouwen te realiseren. Het college kan van dit verbod ontheffing verlenen. Het besluit geldt voor 1 jaar.

 

Ter inzage

Het besluit met de bijbehorende verbeelding kunt u vanaf 6 mei 2021 inzien:

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Op www.oisterwijk.nl/bestemmingsplannen ziet u de directe link naar het voorbereidingsbesluit onder het kopje ‘overige (ruimtelijke) plannen’.

  • bij de centrale publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur - 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 13.00 uur.

    Wij vragen u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om de stukken digitaal te bekijken. Bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Maak dan een afspraak om de stukken op het gemeentekantoor in te zien. Dit kan via telefoonnummer (013) 529 13 11. Als u een toelichting wilt van een medewerker, dan kunt u dit aangegeven bij het maken van een afspraak.

     

Beroep

Tegen het voorbereidingsbesluit staan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.

 

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking op 6 mei 2021. Het besluit geldt voor 1 jaar.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, bereikbaar via telefoonnummer (013) 529 13 11

Naar boven