Kennisgeving beschikking J.P Havens Graanhandel N.V. te Maashees, Rijkswaterstaat

Activiteitenbesluit milieubeheer

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt ter voldoening aan artikel 1.9 van het Activiteitenbesluit milieubeheer het volgende bekend. Bij besluit van 13 januari 2021, nr. RWS-2021/1118 is aan J.P. Havens Graanhandel N.V. gelegen aan de Mgr. Geurtsstraat 41 (5823 AC) te Maashees een verzoek om een maatwerkvoorschrift op grond van artikel 3.34, lid 4 van het Activiteitenbesluit milieubeheer geweigerd. Het verzoek heeft betrekking op een verhoging van de emissiegrenswaarde van de concentratie chemisch zuurstofverbruik in het hemelwater afkomstig van het bedrijfsterrein.

Ter inzageligging

De beschikking en andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 20 januari tot en met 3 maart 2021 ter inzage bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.

In verband met sluiting van overheidsgebouwen als gevolg van de Coronamaatregelen kan het zijn dat stukken die ter inzage zijn gelegd niet ter plaatse kunnen worden ingezien. De stukken zullen daarom desgewenst, op verzoek digitaal worden toegestuurd. Wilt u stukken digitaal ontvangen of heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening, telefoon 0629116875.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, p/a RWS

Zuid-Nederland, Afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. Bekendmaking heeft plaatsgevonden door toezending op 19 januari 2021.

Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit bezwaar wordt aangetekend, gedurende de bezwaartermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het bezwaarschrift zijn woonplaats heeft of gevestigd is. Voor het indienen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland P.A.M. Smeets

Naar boven