Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunning Tarwestraat 1b

Logo Ridderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 22 april 2021 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven.

Deze ontwerpverklaring heeft betrekking op de ruimtelijke onderbouwing die hoort bij de ontwerpomgevingsvergunning (R200310467) voor het verbreden van de bestaande functie van paardenpension met zorg bij wijze van dagbesteding op het paardenpension gevestigd aan de Tarwestraat 1b.

Inzien?

Dat kan vanaf 30 april 2021 tot en met 10 juni 2021:

  • -

    via de website van de gemeente Ridderkerk op www.ridderkerk.nl/ter-inzage;

  • -

    in het Gemeentelijk Service Centrum van de gemeente Ridderkerk (Koningsplein 1) op afspraak;

Om de stukken in te zien in het Gemeentelijke Service Centrum moet u een afspraak maken. Een afspraak kunt u maken via de gemeentelijke website.

Wilt u reageren op de stukken?

U heeft hiervoor zes weken de tijd. U kunt gedurende de hierboven genoemde periode mondeling of schriftelijk een zienswijze (reactie) indienen (op uiterlijk 10 juni 2021). Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeente Ridderkerk, t.a.v. M. Rienks, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Vermeld als kenmerk zaaknummer 260685 . Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Rienks, telefoonnummer (0180) 451 234.

Wat is de volgende stap in de procedure?

De binnengekomen zienswijzen voorzien wij van een reactie. Voor zover de zienswijzen hier aanleiding toe geven kan het plan worden bijgesteld. Na het afgeven van een definitieve verklaring van geen bedenkingen en omgevingsvergunning wordt hierover bericht in de Staatscourant, de Blauwkai en op de website.

Naar boven