Verleende omgevingsvergunning eerste fase voor het oprichten van twee vrijstaande woningen aan de Parnashofweg 29/29A in Leidschendam

Logo Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning eerste fase is verleend voor het oprichten van twee vrijstaande woningen aan de Parnashofweg 29/29A in Leidschendam.

Ter inzage

De omgevingsvergunning eerste fase is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat de ontwerp-omgevingsvergunning eerste fase met alle daarbij behorende stukken gelijktijdig ter inzage hebben gelegen. Dit was in de periode van donderdag 21 januari 2021 t/m woensdag 3 maart 2021. Tijdens deze periode is een zienswijze ingediend. Deze zienswijze is beoordeeld, maar heeft geen aanleiding gegeven om geen medewerking te verlenen aan het voorgestelde plan.

De verleende omgevingsvergunning eerste fase met alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 29 april 2021 t/m woensdag 9 juni 2021 digitaal ter inzage bij het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). De stukken zijn in te zien op www.overheid.nl/overuwbuurt en deels op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1916.Parnashofwg 29en29A-VG01).

Beroepschrift

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van inzage tegen deze omgevingsgunning eerste fase een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. 

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken.

 

Naar boven