BEKENDMAKING VOORBEREIDINGSBESLUIT Othene Oost

Logo Terneuzen

 

ARTIKEL 3.7 WET RUIMTELIJKE ORDENING

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen maken bekend dat de gemeenteraad een voorbereidingsbesluit heeft genomen. De raad nam dit besluit op 22 april 2021. Hiermee geeft de gemeenteraad aan dat zij een nieuw bestemmingsplan zullen vaststellen.

Het voorbereidingsbesluit geldt voor het oostelijk deel van de woonwijk Othene in Terneuzen. Aanvragen omgevingsvergunningen voor het bouwen van bouwwerken moeten wij aanhouden. Het besluit treedt in werking op 29 april 2021. Voor het uitvoeren van WERKZAAMHEDEN binnen dat gebied/op die locatie heeft u vanaf dan een Omgevingsvergunning nodig.

Het voorbereidingsbesluit is vanaf 29 april 2021 te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0715.VBOTH04-VG01). Ook zijn de stukken in te zien op onze website https://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Bouwen/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen. Tegen een voorbereidingsbesluit kunt u geen bezwaar of beroep instellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Planvorming, telefoon 14 0115 of wro@terneuzen.nl.

 

Terneuzen, 28 april 2021

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. (Jan) Lonink

De gemeentesecretaris, J.G. (Jan) Princen

Naar boven