Gemeente Landgraaf - Ontwerpbestemmingsplan Rotscherweg 61

Logo Landgraaf

 

Ter inzage legging

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Rötscherweg 61 (NL.IMRO.0882.BPROTSCHERWEG61-ON01) voor een ieder ter inzage ligt. Ter plaatse van Rötscherweg 61 worden gronden met de bestemming Agrarisch gewijzigd naar bedrijf.

 

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van donderdag 6 mei 2021 tot en met woensdag 16 juni 2021 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij het Klant Contact Centrum. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke viewer, te vinden op de website www.landgraaf.nl, onder de rubriek Bestuur en Organisatie > Officiële publicaties > Ruimtelijke plannen, alsmede via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder gebruikmaking van het planidentificatienummer: NL.IMRO.0882.BPROTSCHERWEG61-ON01.

 

Mogelijkheid zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend ter attentie van de gemeenteraad van Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA te Landgraaf. Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe (ruim) binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Grondzaken, via tel. 14 045.

 

Naar boven