Besluit vaststelling hogere grenswaarde Venrayseweg 81 in Horst (29-04-2021)

Logo Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110a van de Wet geluidhinder en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het besluit hogere grenswaarden Venrayseweg 81 in Horst, ter inzage ligt.

Toelichting

Dit besluit hogere grenswaarden heeft betrekking op de locatie Venrayseweg 81 in Horst, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie N, nummers 105, 108 en 592.

Directe aanleiding voor de hogere grenswaarden procedure is het nieuwe bestemmingsplan “Venrayseweg 81, Horst” ten behoeve van het verbouwen van een schuur tot woning en de bouw van een nieuwe woning.

Ter inzage

Het definitieve besluit, vastgesteld op 20 april 2021 en andere relevante stukken liggen op de

voorgeschreven en gebruikelijke wijze van 30 april 2021 tot en met 110 juni 2021 ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.00 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 8.00 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoonnummer (077)477 97 77. Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden. De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl en via www.officielebekendmakingen.nl.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort in ieder geval totdat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het team Omgeving, tel. (077)477 97 77.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 29 april 2021

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, 

dC.H.C. van Rooij,rs. R.F.I. Palmen, burgemeester

mr. L.M.C. Beckers, secretaris

 

Naar boven