Tervisielegging verleende Omgevingsvergunning (NL.IMRO.0153.20192222-0003)

Logo Enschede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enschede maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

Voor : handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening ten behoeve van het voortzetten van het reeds bestaande zonnepark Boeldershoek-West voor de duur van 25 jaar, gerekend vanaf 14 maart 2017 (dus tot 14 maart 2042).

Locatie : Zonnepark Boeldershoek-West

Kenmerk: V-2019-2222

Inzien omgevingsvergunning

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 29 april 2021 tot en met 9 juni 2021 ter inzage.

Omgevingsvergunning digitaal inzien

De omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing met de daarbij behorende stukken kunnen digitaal worden ingezien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.20192222-0003.

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0153/NL.IMRO.0153.20192222-0003/

 

Dit kan op de volgende manieren: door te klikken op de link of deze link te kopiëren in uw browser. Ook kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl zoeken op naam.

Papieren versie omgevingsvergunning inzien

Wilt u liever de papieren versie van de omgevingsvergunning inzien? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan digitaal via vergunning@enschede.nl of telefonisch via nummer 053 4817100. U ontvangt dan van ons een pdf-versie van de gevraagde stukken.

Nadere toelichting of inzien omgevingsvergunning op stadskantoor is niet mogelijk

Vanwege de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het inzien van en/of het geven van een nadere toelichting over de omgevingsvergunning.

Heeft u vragen of wit u een nadere toelichting?

Wilt u vragen stellen over de omgevingsvergunning of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de mail de naam van de omgevingsvergunning, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Beroep instellen

Van 30 april 2021 tot en met 10 juni 2021 kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning bij de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als degene die beroep heeft ingesteld er belang bij heeft dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan diegene hangende het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Ook voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Crisis- en herstelwet van toepassing

Op het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning “Zonnepark Boeldershoek-West” is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis en Herstelwet van toepassing. In verband hiermee dienen beroepsgronden in het beroepschrift te worden opgenomen. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd.

 

Naar boven