Gemeente Maastricht, bekendmaking van de tervisielegging van het vastgestelde bestemmingsplan ‘Postbaan 21A’.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Postbaan 21A’ ongewijzigd is vastgesteld bij besluit van de raad der gemeente Maastricht d.d. 20 april 2021. Bij de vaststelling hebben ten opzichte van het ontwerp geen wijzigingen plaatsgevonden. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Korte inhoud

Postbaan 21A is gelegen in gelegen in de wijk Oud Caberg in het noordwesten van Maastricht. Het bestemmingsplan vormt het planologisch/juridisch kader voor het wijzigen van de agrarische bestemming naar de woonbestemming ten behoeve van een grondgebonden woning.

Inzien

Met ingang van 29 april 2021 tot en met 10 juni 2021 liggen het vaststellingsbesluit met de bijbehorende stukken ter inzage aan het GemeenteLoket, Mosae Forum 10, Maastricht*

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpPostbaan21a-vg01

*Vanwege Corona-maatregelen is het GemeenteLoket beperkt toegankelijk. Wij adviseren u daarom de stukken online in te zien. Kom alleen naar het GemeenteLoket als online inzien van de stukken voor u niet mogelijk is. Maak dan wel eerst een afspraak. Dat kan digitaal via https://gemeentemaastricht.nl/bouwen-en-verbouwen/inzage-bestemmingsplan of telefonisch via 14 043.

Beroepsmogelijkheid

Binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd –van vrijdag 30 april 2021 tot en met donderdag 10 juni 2021- kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Deze belanghebbenden kunnen hun beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op een van de volgende wijzen:

- Per post gericht aan de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage;

- digitaal toesturen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ ;

- Per fax 070-3651380.

Het beroepschrift dient het volgende te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, ondertekening en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Meer informatie over het indienen van beroep of voorlopige voorziening treft u aan op de volgende website: https://www.raadvanstate.nl/bestuursrechtspraak/hoger-beroep/

Inwerkingtreding

De dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, treedt het bestemmingsplan in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Maastricht, 28 april 2021.

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze,

De Secretaris (a.i.), W. Rutten

De Burgemeester, J.M. Penn-te Strake

Naar boven