Vastgesteld bestemmingsplan Schorrenweg 24 in Oosterend

Logo Texel

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 16 december 2020 het bestemmingsplan

‘Schorrenweg 24 in Oosterend’ met nummer NL.IMRO.0448.BUI2020BP0002-va01 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het perceel Schorrenweg 24 heeft de bestemming ‘Bedrijf Agrarisch loonbedrijf’. Voor een goede bedrijfsvoering en indeling van het perceel worden de bestemmingsgrenzen verschoven. De oppervlakte blijft daarbij ongewijzigd (zaaknummer 2257544)

Inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen van dinsdag 12 januari 2021 tot en met maandag 22 februari 2021 ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis van Texel, Emmalaan 15, 1791 AT, Den Burg. De genoemde stukken zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Texel www.texel.nl (zoekterm bekendmakingen of bestemmingsplannen in procedure). Normaliter is de publieksbalie geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 12.30 uur. Vanwege de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen is het gemeentehuis nu alleen op afspraak geopend. Wij verzoeken u van te voren telefonisch een afspraak te maken om het plan in te zien. Desgevraagd kunnen de stukken ook naar u toegezonden worden. U kunt hiervoor contact opnemen met de balie van de gemeente via telefoonnummer 140222. Op onze website www.texel.nl vindt u de actuele informatie.

Beroepsmogelijkheden

Tegen het vaststellingsbesluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit conform

artikel 3.44 lid 1 sub a Awb ter inzage is gelegd schriftelijk een beroepschrift worden ingediend bij de

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • 1.

    Een belanghebbende die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpplan naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    Een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar voren te brengen tegen het ontwerpplan;

Tevens kan iedere belanghebbende, zoals hierboven omschreven, tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

 

Naar boven