Vooraankondiging en terinzagelegging voorontwerp besluiten Bestemmingsplan ‘Biddinghuizen-Strandgaperweg 2-4 (D5003)’

Logo Dronten

 

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij, besluiten voorbereiden voor het Bestemmingsplan ‘Biddinghuizen-Strandgaperweg 2-4 (D5003)’. Dit plan ligt aan de Strandgaperweg 2-4 te Biddinghuizen en vervangt het nu geldende bestemmingsplan. In dit plan wordt de bestemming Recreatie-Verblijfsrecreatie vervangen door de bestemming Bedrijf.

 

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

 

Inspraak

Het college van Dronten maakt bekend dat het voorontwerpbestemmings plan ‘Biddinghuizen-Strandgaperweg 2-4 (D5003)’ ter inzage ligt.

U kunt de stukken inzien van 29 april 2021 tot en met 10 juni 202 bij/op:

 

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met mw. B. van den Heuvel via het telefoonnummer 14 0321.

 

 

Dronten, 28 april 2021.

 

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven