Ontwerp uitwerkingsplan Middenduin Heiloo

Logo Heiloo

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 21 januari 2021 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt: het ontwerp uitwerkingsplan Middenduin te Heiloo.

Doel uitwerkingsplan

Het ontwerpuitwerkingsplan maakt een woningbouwontwikkeling mogelijk op een perceel grond aan de Haagbeuk in de vorm van een appartementengebouw; voorts maakt een parkeergelegenheid en een groen- en natuurvoorziening deel uit van het plangebied. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo.

Ter inzage

Het ontwerp uitwerkingsplan ligt vanaf donderdag 21 januari 2021 tot en met woensdag 3 maart 2021 op de volgende wijze ter inzage:

bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo op afspraak.

Inzien via internet

op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpMiddenduin-0301;

 

op de website van de gemeente Heiloo (www.heiloo.nl/plannen en projecten/inzage procedures).

 

Vanwege de Corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven. Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt u een afspraak maken met de heer L. Bas, bereikbaar op leobas@debuch.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerp uitwerkingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het ontwerp –bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerp uitwerkingsplan Middenduin te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met de heer L. Bas van het Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, team Plannen en Projecten, telefoonnummer 088 9097507 of via e-mail leobas@debuch.nl.

Meer informatie

Voor overige vragen, neem dan contact op met de heer L. Bas, telefoonnummer 088 9097507 of via e-mail leobas@debuch.nl.

 

Heiloo, 20 januari 2021

 

  •  

     

     

 

Naar boven