Rectificatie bekendmaking vaststellen uitwerkingsplan ‘De Zeilen fase 2’

Logo Groningen

Op 14 april 2021 is bekendgemaakt dat het uitwerkingsplan ‘De Zeilen fase 2’ door het college is vastgesteld. In die bekendmaking zijn voorwaarden gesteld voor het instellen van beroep bij de Raad van State. Deze voorwaarden zijn echter grotendeels komen te vervallen door een recente uitspraak van de Raad van State.

De veranderingen in de bekendmakingen zijn als volgt:

  • -

    De voorwaarden voor het instellen van beroep zijn aangepast. Het is niet langer nodig om eerst een zienswijze te hebben ingediend. Wel moet u een belanghebbende te zijn. Dat wil zeggen dat het bestemmingsplan wel echt gevolgen voor u moet hebben. Of voor uw bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld omdat het over uw eigendommen gaat. Of er verandert iets in uw omgeving waar u last van heeft.

  • -

    Met deze rectificatie bekendmaking is de beroepstermijn voor een periode van twee weken opgeschoven naar 29 april tot en met 9 juni 2021.

Voor de oorspronkelijke bekendmakingstekst verwijzen wij u naar de bekendmaking van 14 april 2021. Die kunt u vinden in de Staatscourant en op de website van de gemeente Groningen: gemeente.groningen.nl/uitwerkingsplan-de-zeilen-fase-2. Op de website vindt u ook alle stukken en informatie die bij dit uitwerkingsplan horen.

Groningen, 28 april 2021

Naar boven