Omgevingsvergunning verleend Raadhuispark 2, 6191 AG Beek

Logo Beek

 

 

 

Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - Raadhuispark 2 Beek

 

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Burgemeester en wethouders van Beek maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, omgevingsvergunning verlenen voor het verbouwen van een kantoorcomplex tot 14 appartementen alsmede het veranderen van een uitweg op de locatie Raadhuispark 2, 6191 AG Beek, kadastraal bekend gemeente Beek, sectie F, nr. 4672 (Datum bekendmaking 22 april 2021 zaaknummer 2020050150);

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na deze publicatie, gedurende zes weken, ter inzage in het gemeentehuis te Beek en derhalve met ingang van 23 april 2021 tot en met 3 juni 2021. De stukken zijn elke werkdag in te zien van 09.00 uur tot 12.30 uur en woensdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl via het digitale identificatienummer: NL.IMRO.0888.PBRAADHUISPARK2-VA01

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend, dan wel een belanghebbende die niet kan worden verweten dat hij geen of niet tijdig een zienswijze heeft ingediend, binnen 6 weken na de datum van deze publicatie, dus gedurende de termijn van ter inzage legging, hiertegen een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond).

 

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

a. naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld;

d. de gronden van het beroep.

 

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg te Roermond worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te treffen, indien onverwijlde spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor precieze voorwaarden.

 

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK,

namens dezen,

Hagar Soeterboek

Afdelingshoofd Ruimte.

Naar boven