Verleende omgevingsvergunning Geerenweg 10A Eemnes

Logo Eemnes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat de omgevingsvergunning voor het bouwen van een rijhal en opfokstal, het verleggen van een watergang en aanleggen paddocks voor een paardenhouderij op Geerenweg 10A is verleend. Op grond van artikel 6.2 van de Wabo treedt de vergunning direct na bekendmaking in werking.

Procedure

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf de eerstvolgende werkdag ná publicatie op overheid.nl gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5, 3755 AZ in Eemnes. Inzage kan uitsluiten op afspraak, telefoonnummer 14 035. Ook kunt u de stukken inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een beroepschrift kan binnen zes weken, vanaf de dag na terinzagelegging, worden ingediend door de belanghebbenden die:

1. Een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

2. Bezwaar hebben tegen wijzigingen die in het besluit zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp van het besluit;

3. Aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken. Degene die een beroepschrift indient kan -als spoedeisende belangen gelden- een verzoek tot het treffen van voorlopige voorziening indienen bij vorengenoemde rechtbank, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen & Handhaving (telefoonnummer 14 035).

Eemnes, 22 april 2021

Naar boven