Gemeente Leiden -Vooraankondiging bestemmingsplan Lammenschansweg-Hof36

Logo Leiden

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend een bestemmingsplan ‘Lammenschansweg-Hof36’ voor te bereiden.

Begrenzing

Het plangebied wordt begrensd door de Lammenschansweg, de Kanaalweg (met aangrenzende groenstrook), het kantoorgebouw Lammenschansweg 144 met onder andere de Belastingssamenwerking Gouwe-Rijnland en de Dacia- en Renaultgarage (Lammenschansweg 138e).

Toelichting

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een appartementencomplex van 444 appartementen met gemengde ruimtes op de begane grond te realiseren. Daarnaast worden 205 parkeerplaatsen gerealiseerd en wordt de huidige ontsluiting binnen en rondom het plangebied aangepast. Teneinde woningbouw mogelijk te maken worden de bedrijfsbestemmingen rondom het geplande complex afgewaardeerd.

Zienswijzen

Deze vooraankondiging betreft uitsluitend de mededeling dat een bestemmingsplan wordt voorbereid conform artikel 1.3.1 Bro. Er wordt direct de mogelijkheid geboden om zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan in te dienen. De gegevens omtrent de ter visie legging van het ontwerpbestemmingsplan zijn opgenomen in de publicatie van het ontwerpbestemmingsplan.

Naar boven