Verleende omgevingsvergunning brandveilig gebruik huisvesting arbeidsmigranten Eeneind 47, Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 20 april 2021 besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit: ‘brandveilig gebruik van de bestaande bebouwing’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel d Wabo).

Het adres is Eeneind 47 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2020-0054. Het betreft het brandveilig gebruik voor huisvesting arbeidsmigranten.

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingebracht. De omgevingsvergunning is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 24 april 2021 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De omgevingsvergunning kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Indienen beroep

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een beroepschrift tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning worden ingediend. De omgevingsvergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Een beroepschrift kan worden ingediend door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning aan het college kenbaar hebben gemaakt, dan wel door;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning bij het college kenbaar te hebben gemaakt.

Een beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Een beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Daarvoor moet naast het beroepschrift bij de Rechtbank Oost-Brabant een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, op bovenstaand adres. Voor de behandeling van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

U kunt een beroep- of verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden. U kunt ook contact opnemen met Rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch. Het telefoonnummer is 073 - 6202020.

Nuenen, 23 april 2021

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven