Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Parapluherziening Woonvormen, Tholen

Logo Tholen

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Parapluherziening Woonvormen, Tholen gewijzigd heeft vastgesteld:

 

Bestemmingsplan: Parapluherziening Woonvormen, Tholen

 

Plangebied: gehele gemeente.

Aanleiding: dit bestemmingsplan heeft tot doel huisvesting op ongewenste locaties te voorkomen

Zienswijzen: Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijzen ingediend. De opmerkingen uit deze zienswijze werden ontvankelijk en gegrond verklaard en verwerkt in het bestemmingsplan. Het plan werd hierdoor gewijzigd vastgesteld.

 

Wijzigingen

a. wijzigingen in de regels

1. In artikel 4.3 onder a sub 2 wordt een schrijffout hersteld en wordt “voor” verwijderd;

2. In artikel 6.3.1 en 6.3.2. wordt “de huisvesting” gewijzigd in “short stay”;

3. In artikel 6.3.1 onder c wordt voor “bedrijven” het begrip “agrarische” toegevoegd.

4. In artikel 4.3 onder sub c wordt 2 keer “wooneenheden” gewijzigd in “personen”.

5. In artikel 6.2 onder b wordt “wooneenheden” gewijzigd in “personen”.

6. In de legenda van de verbeelding wordt onder maatvoering “wooneenheden” gewijzigd in “personen”.

 

Inzage

Het besluit ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 23 april 2021 tot en met 3 juni 2021, dus gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Vanwege de huidige situatie is het gemeentehuis uitsluitend op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken door te bellen met 140166. In plaats van een afspraak maken kunt u ook de digitale versie van het plan opvragen door een mail te sturen naar info@tholen.nl onder vermelding van de naam van het plan.

 

U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.BPWoonvormen-VG01.

 

Beroep

Tegen het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door:

 

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerp(besluit);

  • 2.

    een belanghebbende die zich niet kan verenigen met de door gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

  • 3.

    een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te brengen tegen het ontwerp(besluit).

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te 's-Gravenhage. De beroepstermijn bedraagt zes weken na terinzagelegging.

 

Inwerkingtreding raadsbesluit

Het raadsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de voorzitter van de afdeling aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Naar boven