Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Schelluinen, Kerkweg 2’ en ontwerp-besluit hogere grenswaarde Kerkweg 2, Schelluinen

Logo Molenlanden

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Schelluinen, Kerkweg 2’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan ziet toe op het wijzigen van de bestemming ‘detailhandel’ naar ‘Wonen’ met functieaanduiding detailhandel voor de fietsenwinkel, met daarboven vier appartementen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf 22 april 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn NL.IMRO.1978.BPkerkweg2SLN-ON01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak om een mondelinge zienswijze in te dienen, kan contact opgenomen worden met de heer D. Sebregts via telefoonnummer 088-7515000.

WET GELUIDHINDER

Vaststellen hogere grenswaarde ten behoeve van 4 appartementen aan Kerkweg 2 Schelluinen, in de gemeente Molenlanden.

Burgemeester en wethouders van Molenlanden zijn voornemens voor het realiseren van 4 appartementen aan Kerkweg 2 te Schelluinen een hogere waarde van maximaal 53 dB vast te stellen ten gevolge van het verkeer op de A15. Het besluit is nodig omdat de woningen een hogere geluidbelasting dan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB zullen ondervinden ten gevolge van het wegverkeer. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde ligt vanaf 22 april 2021 gedurende zes weken ter inzage.

Tijdens de ter inzage periode kunnen de belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen of meer informatie krijgen, dan kunt u contact opnemen met de heer D. Sebregts via telefoonnummer 088-7515000.

Naar boven