Ontwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) ‘Dorpsstraat 58-60 Mijdrecht’

Logo De Ronde Venen

 

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken bekend dat zij voornemens zijn op grond van artikel 2.1, lid 1, sub a en c in samenhang met artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen. Het betreft het realiseren van nieuwbouw met daarin winkelruimte, een kelder en vier appartementen op het perceel aan de Dorpsstraat 58 in Mijdrecht. De aanvraag is geregistreerd onder nummer Z/20/173856 en OLO-nummer 5628969.

 

De aanvraag omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

- Bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a. Wabo)

- Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening ingevolge artikel 2.1, lid 1 onder c. Wabo).

Inzage

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 26 april 2021 gedurende zes weken ter inzage. Overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht wordt de ontwerpbeschikking gepubliceerd. Deze kunnen worden ingezien via www.derondevenen.nl. Indien digitaal inzien via bovengenoemde websites niet mogelijk is, dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar omgevingszaken@derondevenen.nl of te bellen met 0297 29 16 16 en te vragen naar omgevingszaken.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van inzage kan eenieder zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen, Postbus 250, 3640 Mijdrecht. In de zienswijzen moet het volgende staan: omschrijving van het ontwerpbesluit waar u uw zienswijzen op geeft, uw naam en adres, datum, handtekening en motivering.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven