Ter inzage vastgesteld bestemmingsplan Paradijs 5, De Weere

Logo Opmeer

 

Het college van burgemeester en wethouders van Opmeer maakt bekend, het vastgesteld bestemmingsplan Paradijs 5 ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Paradijs 5 in De Weere.

 

Periode ter inzage legging  

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 23 april 2020 gedurende 6 weken op werkdagen tijdens de gebruikelijke openingstijden ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Het bestemmingsplan is elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en onder plan id. NL.IMRO.0432.Paradijs5-VS01 te raadplegen.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de behandeld ambtenaar dhr.

B. Visser. 0226-363333 of bvisser@opmeer.nl

 

Indienen beroep

Gedurende de periode dat het bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State:

Belanghebbenden die eerder tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

 

Belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen;

 

Tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling heeft aangebracht in het bestemmingsplan kunnen alle belanghebbenden beroep instellen.

 

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven