Ontwerp-omgevingsvergunning: Rouwenoordseweg 12 in Hummelo, het herstellen van een transformatorstation (hogere scherfwand).

Logo Bronckhorst

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst zijn van plan met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 30 van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het herstellen van een transformatorstation (hogere scherfwand) op de locatie Rouwenoordseweg 12 in Hummelo.

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 22 april tot en met 2 juni 2021, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

De bij de vergunning behorende documenten (aanvraagformulier vergunning, bouwtekeningen, plattegrond, ruimtelijke onderbouwing en onderzoeken) zijn als digitale bijlage aan deze publicatie gekoppeld.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, willen wij fysiek contact zo beperkt mogelijk houden. Hierom ligt er geen papieren versie ter inzage op het gemeentehuis. Wellicht kunnen wij u op een andere manier op afstand helpen. Voor eventuele vragen hierover kunt u contact opnemen met ons via tel. (0575) 75 02 50.

Zienswijze indienen?

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerp-besluit naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.

Naar boven