Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een kleinschalige camping en een voorzieningengebouw - Provincialeweg 142 A in Opende

Logo Westerkwartier

Voornemen tot weigering omgevingsvergunning Provincialeweg 142A te Opende

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier geven overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te weigeren ontvangen voor het realiseren van een kleinschalige camping en een voorzieningengebouw op het perceel Provincialeweg 142A te Opende, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectieF, nummer 5440.

Ter inzage

De ontwerp weigering omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 april 2021 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij het Klanten Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn, Hooiweg 9 te Zuidhorn.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen bij voorkeur schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet worden voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met het KCC (tel. 14 0594).

 

Naar boven