Kennisgeving toepassen coördinatieregeling en voorbereiding bestemmingsplan Buiskoolstraat 29 in Schagen, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij het voornemen hebben een bestemmingsplan voor te bereiden voor het terrein van het voormalige Stichting Scagon Theater te Buiskoolstraat 29, 1741 EJ in Schagen. Het plan voorziet op het realiseren van 6 appartementen op het perceel kadastraal bekend gemeente Schagen, sectie C, nummer 3484 in Schagen.

Er liggen op dit moment met betrekking tot het bovenstaande geen stukken ter inzage. Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt hier gemeld dan geen gelegenheid wordt geboden zienswijze omtrent deze aankondiging naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over deze aankondiging.

Te zijner tijd wordt een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage gelegd. Dan krijgt iedereen de gelegenheid te reageren. Deze bekendmaking wordt gedaan op www.overheid.nl.

Toepassen coördinatieregeling

Het ontwerp bestemmingsplan wordt, overeenkomstig artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening, in procedure gebracht met toepassing van de zogenaamde coördinatieregeling. De gemeenteraad heeft hiertoe op 12 mei 2020 een besluit genomen. De coördinatieregeling heeft betrekking op het gelijktijdig in procedure brengen van het ontwerp-bestemmingsplan en een ontwerp-omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en slopen.

Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de coördinatie van de procedure tot vaststelling van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad. Het is niet mogelijk tegen dit coördinatie bezwaar of beroep in te stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimte, tel 0224-210 400 of via e-mail Postbus8@schagen.nl

Schagen, 14 januari 2020.

 

Naar boven