Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Oude Zeeweg 21

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 maart 2021 het bestemmingsplan Oude Zeeweg 21 gewijzigd heeft vastgesteld.

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in het planologisch regelen van een uitbreiding van de bestaande camping op de Oude Zeeweg 21 op een nu nog als agrarisch bestemd perceel. Dit perceel staat kadastraal bekend als sectie B, nummer 8846. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn eisen met betrekking tot de landschappelijke beplanting opgenomen om een groende houtwal gedurende het gehele jaar te waarborgen.

 

U kunt met ingang van woensdag 21 april 2021 het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Oude Zeeweg 21 inzien in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01182-vg01).

Met ingang van 22 april 2021 kan gedurende zes weken tegen het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, dan wel door een belanghebbende aan wie niet verweten kan worden dat hij/zij niet tijdig een zienswijze ingediend heeft. Tegen het gewijzigde deel van het bestemmingsplan kan een ieder beroep instellen.

 

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet, telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven