Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Harpelerweg” (NL.IMRO.1950.BP2004-on01)

Logo Westerwolde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerwolde maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Harpelerweg” met ingang van donderdag 22 april 2021 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Beschrijving plan

Met het project wordt beoogd om drie woningbouwmogelijkheden te realiseren voor twee kavels aan de Harpelerweg in buurtschap Harpel (nabij Vlagtwedde). Het betreft een perceel (tussen Harpelerweg nr. 23 en nr. 29) voor twee vrijstaande woningen en een perceel (tussen Harpelerweg nr. 29 en nr. 35) voor één vrijstaande woning.

Ter inzage

Het ontwerpplan en de bijbehorende stukken liggen van 22 april tot en met 2 juni 2021 voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

Indienen zienswijze

Tijdens de terinzagetermijn is het mogelijk om een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van Westerwolde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0599 320220.

Naar boven