Kennisgeving van het sluiten van een anterieure overeenkomst in het kader van het (ontwerp) wijzigingsplan Sint Nicolaasga – Kade 5-7

Logo De Fryske Marren

 

Het college van de gemeente De Fryske Marren maakt bekend dat een anterieure overeenkomst ingevolge artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening is gesloten tussen de gemeente en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jaring De Wolff Beheer B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende in Sint Nicolaasga aan de (8521 MB) Industrieweg 7A alsmede de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Johan Postma Vastgoed B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te Sint Nicolaasga aan de (8521 MA) Slotweg 17. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de transformatie van een bedrijfslocatie naar een woonlocatie op de percelen plaatselijk bekend als gemeente Langweer, sectie A, nummers 4102 en 6040 alsmede de percelen plaatselijk bekend als gemeente Langweer, sectie A, nummers 4100, 4533, 5027, 6041 en 7389. Ook is een afspraak gemaakt over een door de initiatiefnemers te betalen exploitatiebijdrage. Tegen de overeenkomst kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

 

Waar ter inzage?

De zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomst ligt vanaf vrijdag 23 april 2021gedurende zes weken ter inzage bij:

. de centrale balie van het gemeentehuis Herema State 1 in Joure;

. het servicepunt in Balk (Dubbelstraat 1);

. het servicepunt in Lemmer (Vissersburen 88).

 

 

Vragen?

Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, cluster grondzaken, via telefoonnummer 14 15 14 (zonder kengetal).

 

Joure, 22 april 2021

Burgemeester en wethouders van De Fryske Marren

Naar boven