Gemeente Midden Delfland – ontwerp wijzigingsplan – Zwethkade 36a

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij met ingang van vrijdag 22 april 2021 gedurende zes weken het wijzigingsplan `Zwethkade 36a’ met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.wp20Zwethkade36a-VA01 ter inzage leggen.

Planbeschrijving en plangebied

Met het wijzigingsplan wordt de huidige bestemming van perceel Zwethkade Zuid 36a ‘Agrarisch – Glastuinbouw’ gewijzigd naar bestemming ‘Wonen’.

Perceel Zwethkade Zuid 36a ligt aan de noordkant van glastuinbouwgebied ‘De Woudse Droogmakerij’. Dit glastuinbouwgebied is gelegen in het noorden van gemeente Midden-Delfland tegen de A4 en N2111, nabij de gemeentegrens met gemeente Westland.

Terinzagelegging

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met de bijbehorende stukken, met ingang van vrijdag 22 april 2021 gedurende zes weken, tijdens kantooruren ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl/stukken-ter-inzage of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planidentificatie-nummer: NL.IMRO.1842.wp20Zwethkade36a-VA01.

Indienen beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college van burgermeester en wethouders hebben ingediend kunnen, tijdens de termijn van ter inzage ligging, beroep ten aanzien van het uitwerkingsplan instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Zij die beroep instellen kunnen tijdens de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven