Ontwerp bestemmingsplan “Wanroij, hoek Millseweg-Hank”

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Wanroij, hoek Millseweg-Hank’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk 6 woningen te bouwen met de daarvoor noodzakelijke infrastructuur op de locatie gelegen op de hoek van de Millseweg en Hank te Wanroij.

Ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Bij het bestemmingsplan ligt op grond van artikel 110c, eerste lid van de Wet geluidhinder het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage. Het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft betrekking op de te bouwen woningen gelegen aan de Millseweg.

Het ontwerp bestemmingsplan, en het ontwerpbesluit Hogere grenswaarden Wet geluidhinder liggen met ingang van 20 april 2021 voor de duur van zes weken ter inzage.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij plannaam in NL.IMRO.1702.2BPmillseweghank-ON01).  

Normaal gesproken kunt u het bestemmingsplan inzien op het gemeentehuis.

In verband met de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus regelen wij dit tijdelijk op maat.

Wilt u het bestemmingsplan inzien, neem dan contact op met Gérard Kusters, zijn mailadres is gerardkusters@sintanthonis.nl, rechtstreeks telefoonnummer: 0485 -208197.

Dan bespreken we wat uw concrete vraag is en hoe we in uw informatiebehoefte kunnen voorzien.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS

Gedurende de termijn kan door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar gemaakt worden.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij G. Kusters te bereiken op telefoonnummer (0485) 208 197, of het Klantcontactcentrum. (0485) 388 888.

Sint Anthonis, 19 april 2021

Naar boven