Rivier de IJssel; voorgenomen vaststelling Nota Bodembeheer gebiedsspecifiek beleid Gebiedsontwikkeling Havikerwaard-Zuid in de gemeente Rheden, Rijkswaterstaat

Nota Bodembeheer

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt, ter voldoening aan afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Op 6 januari 2021 is door K3 Delta B.V. te Andelst een verzoek ingediend om vaststelling van gebiedsspecifiek beleid (Nota Bodembeheer), conform artikel 45 van het Besluit bodemkwaliteit, voor de gebiedsontwikkeling Havikerwaard-Zuid in de gemeente Rheden. Het voornemen bestaat om de Nota Bodembeheer conform dit verzoek vast te stellen.

Terinzagelegging

Het ontwerp vaststellingsbesluit met de overige stukken ligt gedurende 6 weken, vanaf 21 april 2021 tot en met 1 juni 2021 ter inzage op de volgende adressen:

  • 1. Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Van Nieuwenhuizenweg 8, 6874 NE te Wolfheze. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de stukken fysiek in te zien, kan dat als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen uitsluitend op afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres ON-Vergunningen@rws.nl. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via e-mailadres ON-Vergunningen@rws.nl, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2021-00000264.

  • 2. Publieksbalie van de gemeente Rheden, Hoofdstraat 3, 6994 AB De Steeg. Hebt u vragen of wilt u de stukken inzien? Neem dan contact op met het gemeentehuis, tel.nr. (026) 49 76 911. Wilt u langskomen? Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via voornoemd telefoonnummer.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging zienswijzen indienen onder vermelding van zaaknummer RWSZ2021-00000264 bij de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening (NOVV), Postbus 2232, 3500 GE Utrecht of per email gericht aan ON-Vergunningen@rws.nl.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingenover de ter inzage gelegde stukken kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost Nederland, telefoon 06-15952831 of email ON-Vergunningen@rws.nl.

Arnhem, 12 april 2021

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, Namens deze, Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, M. Witte

Naar boven