Verleende omgevingsvergunning Vosseveldseweg 5

Logo Winterswijk

Verleende omgevingsvergunning Vosseveldseweg 5

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat zij op 19 april 2021 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het adres ‘Vosseveldseweg 5’.

Inhoud en ligging

Het ontwerp van de omgevingsvergunning ‘Vosseveldseweg 5’ heeft betrekking op het planologisch en bouwtechnisch splitsen van de bestaande woning op het adres Vosseveldseweg 5/Adamskampweg 2. Dit betekent dat op basis van de te verlenen vergunning binnen het pand van de bestaande woning een extra wooneenheid wordt toegestaan door middel van splitsing. Met deze vergunning wordt afgeweken van het geldende bestemmingsplan. Het betreft een buitenplanse omgevingsvergunning (art. 2.12, lid 1, sub a, onder 3 Wabo). Hierop is de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing. Dit betekent dat eerst een ontwerp van deze omgevingsvergunning ter inzage heeft gelegen. Op dit ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend.

Waar ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.OV2012BGVOSVELDWG5-VA01.

Gezien de maatregelen die momenteel van kracht zijn voor het bestrijden van het coronavirus (COVID-19), raden wij u sterk aan om de stukken digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u de fysieke stukken op afspraak komen inzien bij de receptie van het gemeentekantoor. U kunt daartoe een afspraak maken via ons algemene telefoonnummer (0543-543543) of door een e-mail te sturen naar gemeente@winterswijk.nl. Is ook het plannen van een afspraak niet mogelijk of wenselijk, neemt u dan ook contact met ons op zodat wij met u tot een voor u passende oplossing kunnen komen.

Beroepstermijn

Tegen de verleende vergunning kan gedurende de beroepstermijn door belanghebbenden beroep worden ingesteld. De beroepstermijn begint op donderdag 22 april 2021 en duurt 6 weken. De omgevingsvergunning ligt ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 90230, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt op donderdag 3 juni 2021 in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de bovengenoemde rechtbank.

 

 

Naar boven