Ontwerp bestemmingsplan ‘Nabij Sluizeweg 50’ (Made)

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Nabij Sluizeweg 50’ te Made met ingang van vrijdag 23 april 2021 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt het realiseren van twee Ruimte voor Ruimte kavels op het kadastrale perceel sectie T nr. 2075 (gedeeltelijk) in Made en het aanleggen van de landschappelijke inpassing mogelijk. De twee kavels liggen tussen de bestaande woningen Sluizeweg 36 en 50 in Made.

Terinzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 23 april 2021 gedurende 6 weken (en dus tot en met donderdag 3 juni 2021) ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer NL.IMRO.1719.0bp20sluizeweg50-on01.

Indienen zienswijze

Ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan kan gedurende de termijn van de terinzagelegging iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Drimmelen.

In verband met het Coronavirus heeft het de voorkeur zienswijzen schriftelijk in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: Gemeenteraad van Drimmelen, postbus 19, 4920 AA Made. Mondelinge zienswijzen kunnen op dit moment alleen telefonisch plaatsvinden. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Grondgebied (cluster Ruimte & Economie), telefonisch te bereiken onder nummer 14 0162.

Zakelijke beschrijving van anterieure overeenkomst

Tijdens de periode van de terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan ligt ook de zakelijk beschrijving van de anterieure overeenkomst ter inzage overeenkomstig artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening. In de anterieure overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over o.a. de gemeentelijke plankosten en de herinrichting van openbaar gebied.

In verband met het Coronavirus is het niet mogelijk de zakelijke beschrijving in te zien in het gemeentehuis. U kunt via omgevingsvergunning@drimmelen.nl de zakelijke beschrijving opvragen. Het stuk wordt dan per email toegezonden.

Het is niet mogelijk om een zienswijze, bezwaar- of beroepschrift tegen de zakelijke beschrijving in te dienen.

Made 22 april 2021

Naar boven