Kennisgeving wijzigingsplan Heuvelsweg 7 te Kerkwerve

Logo Schouwen-Duiveland

 

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het op 12 april 2021 vastgestelde wijzigingsplan Heuvelsweg 7 te Kerkwerve van 26 april 2021 tot en met 7 juni 2021 raadpleegbaar is op www.schouwen-duiveland.nl.

Het plan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming Agrarisch naar Wonen met de aanduiding ‘voormalig agrarisch bedrijf’ en het toevoegen van een Nieuwe Economische Drager op het adres Heuvelsweg 7 te Kerkwerve.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft van 15 februari tot en met 29 maart 2021 ter inzage gelegen. Hiertegen zijn geen zienswijzen ingebracht.

Van 26 april 2021 kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken. Een beroepschrift kunt u indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is bovendien mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Het wijzigingsplan treedt naar verwachting op grond van artikel 3.9a lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening in werking op 8 juni 2021

 

Zierikzee, 23 april 2021

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven