Gemeente Midden-Delfland – vaststelling bestemmingsplan - Zouteveenseweg 6-8, Schipluiden

Logo Midden-Delfland

De gemeenteraad van Midden-Delfland heeft op 22 december 2020 het bestemmingsplan ‘Zouteveenseweg 6-8’ te Schipluiden met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp20Zoutevweg68-va01 vastgesteld.

Planbeschrijving en plangebied

Het bestemmingsplan ‘Zouteveenseweg 6-8’ voorziet in de realisatie van één woning ter vervanging van een bestaande woning en een schuur op het kavel van de Zouteveenseweg 8 te Schipluiden. Het bestemmingsplan vervangt het geldende bestemmingsplan ‘1e herziening Buitengebied Gras’, voor dit plangebied.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp20Zoutevweg68-va01.

De documenten zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage.

Een kopie van het plan ligt met de hierbij behorende stukken, ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis in Schipluiden.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen de termijn van ter inzage ligging tegen het betreffende raadsbesluit beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en tenzij het bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld. In het laatste geval kan alleen beroep worden ingediend tegen de gewijzigde onderdelen.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in werking treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan of de procedure kunt u contact opnemen met de afdeling Landschap Wonen en Economie, team Ruimtelijke Ordening.

Schipluiden, 4 januari 2021

 

Naar boven