Bestemmingsplan ‘Eindweg 9, Middelaar’

Logo Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 april 2021 het bestemmingsplan ‘Eindweg 9, Middelaar’ heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken zal per 16 april 2021 gedurende zes weken digitaal ter inzage liggen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.Eindweg9-VA01.

 

Initiatiefnemer is voornemens om op de locatie Eindweg 9, 11 en 13 de agrarische bebouwing te slopen, de drie woningen te bestemmen naar burgerwoningen en zes burgerwoningen toe te voegen. De bestemming wordt hiertoe deels omgezet naar Wonen.

 

Beroep

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan op de dag na datum terinzagelegging. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 91 11 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Naar boven