Rectificatie vastgesteld bestemmingsplan Smidsweg eo Westmaas

Logo Hoeksche Waard

Op 2 april 2021 is het vastgestelde bestemmingsplan ‘Smidsweg eo Westmaas’ gepubliceerd. Het plan ziet toe op het slopen van 20 woningen aan de Smidsweg/Van Koetsveldlaan en 4 woningen aan de Beatrixlaan. Er zullen 26 nieuwe woningen worden teruggebouwd, 21 aan de Smidsweg/Van Koetsveldlaan en 5 aan de Beatrixlaan in Westmaas.

In tegenstelling tot vermeldt in de publicatie d.d. 2 april 2021 zijn wel 2 zienswijzen ontvangen tegen dit plan gerelateerd aan de molenbiotoop. Met indieners is een afspraak gemaakt over de bouwhoogte waarna de zienswijze is ingetrokken en de bouwhoogte is aangepast van 8,0 naar 7,8 meter.

Dit heeft geen gevolgen voor de verdere procedure

Het vaststellingsbesluit, het bestemmingsplan en alle bijlagen liggen met ingang van 3 april 2021 tot en met 14 mei 2021 ter inzage. U kunt de stukken bekijken via de volgende website: www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPWMSSmidsweg-VG01)

Vragen?

Dan kunt u contact opnemen met Perry van der Elst of Sabine Voskamp, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of per e-mail perry.vanderelst @gemeentehw.nl of sabine.voskamp@gemeentehw.nl.

Naar boven