Ontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat ong. Heijen”

Logo Gennep

De gemeente Gennep heeft het ontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat ong. Heijen” opgesteld. Het plan ziet op de toevoeging van een bouwvlak voor de realisatie van 2 woningen (levensloopbestendige tweekapper) op het perceel Kasteelstraat ong. te Heijen (kadastraal bekend GNP, sectie G, nummer 529).

Inzage en indienen van een zienswijze.

Het ontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat ong. Heijen” met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 22 april 2021 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor van Gennep. Voor inzage buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP21115KASTSTONHEI-ON01

  • www. gennep.nl > bouwen en wonen > bestemmingsplannen.

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 2 juni 2021) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kasteelstraat ong. Heijen”.

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

 

Gennep, 20 april 2021

Burgemeester en Wethouders van Gennep

Naar boven