Gemeente Midden-Delfland – vaststelling uitwerkingsplan - Vastgoedzone Harnaschpolder - Zuid

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat zij het uitwerkingsplan “Vastgoedzone Harnaschpolder - Zuid” met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.upHPO2-VA01 hebben vastgesteld.

Planbeschrijving en plangebied

Het uitwerkingsplan maakt de realisatie van een bedrijfshal ten behoeve van een autoreparatiebedrijf mogelijk op een perceel in de Harnaschpolder te Den Hoorn. Het perceel ligt ten oosten van de Rijksweg A4 en ten noorden van de provinciale weg N211, ter hoogte van afslag 12 (Den Haag-Zuid).

Terinzagelegging

Vanaf vrijdag 16 april 2021 ligt het uitwerkingsplan met bijhorende stukken, waaronder het collegebesluit, ter inzage voor de periode van zes weken. Het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.upHPO2-VA01. U kunt het plan ook inzien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden of als PDF-bestand inzien op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl/stukken-ter-inzage.

Indienen beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college van burgermeester en wethouders hebben ingediend kunnen, tijdens de termijn van ter inzage ligging, beroep ten aanzien van het uitwerkingsplan instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven